Co-creatie en ruimte voor initiatief

Wat betekent de spontane stad voor bewoners, ondernemers burgerinitiatieven?

Co-creatie en de spontane stad zijn nauw met elkaar verbonden. In de spontane stad is immers een belangrijke rol weggelegd voor initiatieven van stakeholders. Co-creatie betekent in onze visie vanaf het begin van een project samen optrekken, waarbij altijd ruimte is voor nieuwe partijen.


Een veelheid aan partijen is de basis voor diversiteit en een gemengde stad. De energie van initiatiefnemers is de motor voor transformatie. Hoe meer partijen, des te ingewikkelder? Urhahn verwelkomt deze complexiteit. Vanuit de gedachte van co-creatie werken wij juist graag samen met veel verschillende partijen. Ook als dat discussie oplevert. We zijn in staat om met grote groepen tot nieuwe ideeën te komen. Onze mensen gebruiken daarbij ruimtelijke middelen zoals maquettes en voorbeelden van elders om te inspireren en los te maken.

 

Meer weten? Neem dan contact op en praat met ons door over de kansen die co-creatie biedt, of bekijk onze projecten met het trefwoord ‘participatie / co-creatie‘. Op de volgende pagina’s kunt u direct meer lezen over onze werkwijze/filosofie: