Urhahn zoekt ervaren office manager

Van administratieve werkzaamheden tot het dagelijkse reilen en zeilen; van projectondersteuning tot gastheer/-vrouw. Ben/ken jij onze nieuwe collega?

Urhahn | stedenbouw & strategie werkt vanuit het centrum van Amsterdam met een bevlogen en hecht team van circa 14 mensen aan stedenbouwkundige projecten. Wij zijn per 1 september op zoek naar een ervaren office manager. Een office manager die van aanpakken houdt, problemen signaleert en oplossingsgericht is.

 

De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Van bureauorganisatie en administratieve werkzaamheden tot het dagelijkse reilen en zeilen; van ondersteuning bij personeelszaken en projectondersteuning tot het fungeren als gastheer/-vrouw. De office manager opereert zelfstandig én is een teamspeler. Affiniteit met stedenbouw en gebiedsontwikkeling is een pre, maar geen noodzaak.

 

Wij zien de rol als office manager voor circa 16-24 uur per week. In overleg bepalen we de exacte invulling hiervan. Ook een ZZP constructie is bespreekbaar. Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden, een kleinschalige en creatieve werkomgeving en een prachtige werkplek.

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan voor 16 juli een korte motivatie en een CV naar directie@urhahn.com ter attentie van Sjoerd Feenstra.

 

Delen van deze vacature mag. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.