Werkwijze Urhahn

Ontdek de werkwijze van Urhahn: maatwerk, open dialoog met diverse partijen, helder proces en een breed gedragen resultaat.

Elke opgave is anders. Er bestaat daarom geen vast Urhahn recept. We stemmen de aanpak,  het team, eventuele betrokkenheid  van andere  experts altijd volledig af op de opgave. Zo zijn we optimaal in staat om samen met betrokkenen plannen te maken, betrokkenheid te organiseren en tot een gedragen eindresultaat te komen.

 

Ieder project is voor ons maatwerk. Onze manier van werken kenmerkt zich wel door een aantal vaste elementen. Wij werken altijd intensief samen met opdrachtgever(s) en stakeholders. Via werksessies, ateliers en andere interactieve werkmethoden. Daarbij betrekken we verschillende disciplines. Goed luisteren beschouwen wij als basisvaardigheid van de stedenbouwer, zodat het verhaal achter de opgave geïncorporeerd wordt. Ook werken we vaak dicht tegen het bestuur aan. Dat maakt de stap richting besluitvorming eenvoudiger.

 

Meer weten over onze werkwijze? Blader dan door onze projecten of neem contact met ons op. Of ga direct naar de volgende onderwerpen over het bureau: