Urhahn, stedenbouwkundig bureau voor ontwerp en strategie

Urhahn is een toonaangevend stedenbouwkundig bureau met 3 decennia staat van dienst. Met veel passie werken wij aan de transformatie van stad en landschap.

Stedenbouw beschouwen wij als méér dan het maken van een goed doordacht ontwerp alleen. Het bieden van mogelijkheden voor bewoners, ondernemers en bezoekers: dát is voor ons de essentie. Voor ons als stedenbouwkundig bureau zijn plan en strategie onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

Wij luisteren, inspireren, verbeelden én verbinden. Dit beschouwen wij als de kerncompetenties van de stedenbouwer. Samenwerken zit in onze genen. Met andere professionals op het gebied van financiële haalbaarheid, juridische kennis of andere expertises. Participatie met bewoners en ondernemers is voor ons geen lastige hobbel in een planproces, maar levert juist een enorme rijkdom aan lokale kennis op. Daar worden plannen alleen maar beter van.

 

Lees verder over onze werkwijze, onze filosofie van spontane stad, ons team, onze opdrachtgevers, ons netwerk, of over de 3 decennia ervaring van stedenbouwkundig bureau Urhahn.