Werkwijze Urhahn

Ontdek de werkwijze van Urhahn: maatwerk, open dialoog met diverse partijen, helder proces en een breed gedragen resultaat.

Onze filosofie is gebaseerd op de Spontane Stad, maar elke opgave is anders. Er bestaat daarom geen vast Urhahn recept. We stemmen de aanpak, het team en de eventuele betrokkenheid van andere experts altijd volledig af op de opgave. Zo zijn we optimaal in staat om samen met betrokkenen plannen te maken, betrokkenheid te organiseren en tot een gedragen eindresultaat te komen.

 

Ieder project is voor ons maatwerk. Onze manier van werken kenmerkt zich wel door een aantal vaste elementen. Wij werken altijd intensief samen met opdrachtgever(s) en stakeholders, via werksessies, ateliers en andere interactieve werkmethoden. Daarbij betrekken we verschillende disciplines. Goed luisteren beschouwen wij als basisvaardigheid van de stedenbouwer, zodat het verhaal achter de opgave geïncorporeerd wordt. Ook werken we vaak dicht tegen het bestuur aan. Dat maakt de stap richting besluitvorming eenvoudiger.

 

Lees verder over onze filosofie van spontane stad, ons team, onze opdrachtgevers, ons netwerk, of over de 3 decennia ervaring van stedenbouwkundig bureau Urhahn.